Mijn werkwijze is gericht op bewustwording van je eigen gedachten en handelen. Soms kan je een vertekend beeld hebben en ontbreken de kleuren van je hart. Het fijne is dat je door de coaching je eigen unieke 'harts' kleuren gaat ontdekken, je zult merken dat je gaandeweg tot nieuwe inzichten komt en de tools ontangt om dingen te veranderen of in gang te zetten.

Ik bied je een luisterend oor, helderheid en inzicht. Samen objectief en zonder oordeel gaan we jouw situatie belichten. Jij verandert je kiest en focust en kleurt je hart.

Een coachingstraject begint met een kosteloos kennismakingsgesprek. Daarna gaan we doelgericht aan het werk om jouw unieke kleuren in het licht te zetten.

METHODES:

TOTALBALANCE

Je kunt kiezen uit een coachtraject volgens het Totalbalance programma een sterke, levensveranderde methode van Carianne Ros. Waar de volgende vijf thema's centraal staan:

Geloven|Groeien|Genieten|Gezond leven|Liefhebben

Je ontvangt een persoonlijke werkmap, de kosten voor de gesprekken zijn 65 euro (incl. btw) per 60 minuten.

HUIS VAN JE LEVEN

Tijdens de coaching werk ik oom met deze methode, waarbij we aan de hand van een metafoor kijken naar je leven, het Huis van je Leven. Met behulp van een 'praatplaat' wordt de metafoor uitgebeeld. We 'bezoeken' de verschillende kamers die staan voor alle levensgebieden. Van werkt tot privé, van gezondheid tot relaties en zingeving, Op speelse wijze worden verbanden en patronen zichtbaar. Daarbij visualiseren we de problemen en oplossingen,

Van je huis wil je graag je thuis maken dit vraagt onderhoud. Zorg jij goed voor alle kamers van het Huis van jouw Leven?

INDIVIDUELE COACHING:

Heb je levensvragen, ervaar je stress of heb je te maken met gemis neem dan contact met mij op. Wat ik je te bieden heb is een luisterend oor, aandacht, helderheid en inzicht in jouw situatie. Jij verandert, je kiest focust en kleurt je hart!

Ik richt mij op de volgende thema's:

De kosten voor individuele coaching zijn 65 euro (incl. btw) per 60 minuten.

Het is ook mogelijk om een telefonisch coachgesprek aan te vragen de kosten hiervoor zijn 45 euro (incl.btw) per 60 minuten.

Het tarief hoeft geen belemmering te zijn om een afspraak te maken, als je het niet kunt betalen valt dit uiteraard te bespreken!


Coachervaringen

Geweldige locatie, gastvrijheid en verzorging. Voelde me echt thuis, bedankt.

Contact

Goessestraatweg 1B
4421 AD Kapelle
06-83535611
jacqueline@colouryourheart.nl

Social Media

Facebook
Instagram
LinkedIn

Copyright © 2018
Webdevelopment: peered.