Herfst

Geplaatst: 7 maanden geleden

Herfst in je leven

Wat een prachtige kleuren ontluiken zich! Buiten zien we de verandering, afscheid van de zomer en de komst van de winter. De mooie gekleurde blaadjes dwarrelen rond. En hoe is dt persoonlijk voor jou hoe ervaar jij het herfstseizoen?

Ik heb er eens een tijdje over nagedacht, de energie die er was door de zomer de ideeën die tot bloei kwamen. Worden deze nu meegenomen met de herfststormen, moet/mag ik ze loslaten?

Vorig jaar heb ik de opleiding als Totalbalance coach afgerond en tijdens deze 'herfst' tijd kwam ik er achter dat het nog wel eens kan (herfst)stormen in mijn leven. Tijdens deze storm ging het over loslaten, al jong moest ik mijn lieve moeder loslaten en een aantal jaren geleden ook mijn geliefde vader. Dit stopte ik al die jaren weg en gaf mezelf geen ruimte voor het verdriet en gemis. Leefde maar door de dagen goed gevuld met werk en allerlei andere zaken.

Totdat tijdens de opleiding tot coach de herfststorm opstak en ik een confrontatie met mezelf moest en wilde aangaan. Ik leerde hoe het verlies van mijn ouders verweven zit in mijn leven, dat er wonden zijn die kunnen helen maar af en toe nog flink jeuken. En dat dit hoort bij mijn zijn. It's me....

Door mijn ervaring wil ik graag andere vrouwen helpen. Een tijdje met je meelopen door de seizoenen van je leven omt te ontdekken wie je werkelijk bent en mag zijn.

De bijbel spreekt ook over seizoenen:

Openbaring 22:2 In het midden van het plein van de stad en aan weerskanten van de rivier stond een levensboom, die twaalf vruchten gaf, elke maand zijn eigen vrucht. De  bladeren van de boom brachten de volken genezing.

Is dat wat God bedoeld heeft in deze tekst dat we ondanks de seizoenen in de natuur en in ons leven we tot bloei en ontwikkeling mogen komen. Dat wij mogen genezen en (her)ontdekken wie we mogen zijn!

Liefs Jacqueline

 

 


Coachervaringen

Jacqueline is enthousiast en vrolijk. Ze inspireerde ons om aan de slag te gaan met onszelf en de relatie met God. We hebben van haar mogen leren en ze gaf ons net dat duwtje in de rug. Deelneemster True You Terneuzen

Contact

Goessestraatweg 1B
4421 AD Kapelle
06-83535611
jacqueline@colouryourheart.nl

Social Media

Facebook
Instagram
LinkedIn

Copyright © 2018
Webdevelopment: peered.