Jij bent welkom!

Mijn werkwijze is gericht op bewustwording van je eigen gedachten en handelen. Soms kan je een vertekend beeld hebben en ontbreken de kleuren van je hart. Het fijne is dat je door de coaching je eigen unieke 'harts' kleuren gaat ontdekken, je zult merken dat je gaandeweg tot nieuwe inzichten komt en de tools ontangt om dingen te veranderen of in gang te zetten.

Ik bied je een luisterend oor, helderheid en inzicht. Samen objectief en zonder oordeel gaan we jouw situatie belichten. Jij verandert je kiest en focust en kleurt je hart.

Een coachingstraject begint met een kosteloos kennismakingsgesprek, waarbij het belangrijk is dat jij je op je gemak voelt en er een klik is met mij als coach. Daarna gaan we doelgericht aan het werk om jouw unieke kleuren in het licht te zetten.

METHODES EN KOSTEN:

TOTALBALANCE

Je kunt kiezen uit een coachtraject volgens het Totalbalance programma een sterke, levensveranderde methode van Carianne Ros. Waarbij de volgende vijf thema's centraal staan:

Geloven|Groeien|Genieten|Gezond leven|Liefhebben

Je ontvangt een persoonlijke werkmap, de kosten voor de gesprekken zijn € 65,- (incl. btw) per uur voor particulieren.
Coaching via de werkgever kost € 75,- per uur (excl. btw).

 

INDIVIDUELE COACHING:

In je leven ben je voortdurend op zoek naar balans: tussen zorgen voor anderen en zorgen voor jezelf, tussen rust en activiteit, tussen droom en realiteit en tussen werk en privé. In elke nieuwe fase is die balans anders. Met de Huis van je leven© methode gaan we op zoek naar balans in je eigen leven.

Heb je levensvragen, ervaar je stress of heb je te maken met gemis neem dan contact met mij op. Wat ik je te bieden heb is een luisterend oor, aandacht, helderheid en inzicht in jouw situatie. Jij verandert, je kiest focust en kleurt je hart!

Ik richt mij op de volgende thema's:

De kosten voor individuele coaching zijn € 95,- (incl. btw) per uur voor particulieren.

VERGOEDINGEN

Overweegt u privé om een coachingstraject in te gaan? Dan hoeft dat nog niet te betekenen dat u alles zelf hoeft te betalen. Naast het mogelijke voordeel van de aftrekbare particuliere (studie)kosten bij uw belastingaangifte, kunt u ook via diverse instanties voor (gedeeltelijke) vergoeiding in aanmerking komen. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie, kunt u uw verzoek voorleggen bij de volgende instanties:

1. Werkgever
Veel bedrijven hebben vaak een budget gereserveerd voor opleidingskosten en persoonlijke en/of professionele ontwikkeling (stressreductie, grenzen stellen, duurzame inzetbaarhied, communicatie vaardigheden, enz) van de werknemers. Overleg met uw leidinggevende of werkgever in hoeverrre uw organistatie een professioneel coachtraject hier ook onder vindt vallen. De coaching en training van Colour your heart kan als onderdeel worden ingezet van een Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP).
2. Aftekbaar voor Ondernemers/ZZP'er
Als ondernemer of geregistreerd ZZP'er kunt u zakelijke coaching aftrekken bij de belasting. De kosten vallen onder de ondernemerskosten.
3. Zorgverzekering
De kosten van coaching vallen helaas niet onder het basispakket en worden doorgaans niet vergoed door ziektekostenverzekeraars.
4. Pastorale hulp
Er kan binnen jouw kerk of gemeente budget zijn voor pastorale hulp/coaching of begeleiding.


Coachervaringen

De eerste kennismaking was bijzonder voelde me meteen op mijn gemak, Jacqueline durfde mij de spiegel voor te houden en luisterde naar mij zonder oordeel

Contact

Goessestraatweg 1B
4421 AD Kapelle
06-83535611
jacqueline@colouryourheart.nl

Social Media

Facebook
Instagram
LinkedIn

Copyright © 2019
Webdevelopment: peered.