Laad me met rust

Geplaatst: 1 jaar geleden

Ik werd getriggert door de volgende woorden die ik tegenkwam:
Laad me met met rust van Merel Morre.

Is dat niet waar we ten diepste naar op zoek zijn in het leven om (op)geladen te worden met innerlijke rust. Hoe geweldig en troostvol is het om te weten dat wij deze rust van Hem mogen ontvangen en ervaren.

Mijn dag en leven is vaak vol met 'druktes' van alle dag, mijn hoofd draait soms letterlijk overuren, gedachten die met mij aan de haal gaan tot piekeren toe. Dan lijkt het wel of ik word overspoelt door onrust, mijn gedachten en hoofd lijken wel met me op de loop te gaan....Herken je dat? Bij mij komt dit vooral voor als ik in de 'sneltrein' van het leven zit en geen tijd neem om te stoppen bij de stations om even stil te staan en op adem te komen.


Ik heb geleerd om me op die momenten terug te trekken, om op te laden bij Hem. Om mijn gedachten te vernieuwen en me te laten vullen met Zijn rust en liefde. Want rust begint bij jezelf lief hebben, tijd te nemen om even stil te staan en je hart te laten spreken.
Rust hebben we allemaal nodig om goed te kunnen functioneren in dit leven. Wanneer je dingen vanuit de 'rust' doet gaat het vaak een stuk beter. Uit ervaring weet ik hoe fijn het is om Gods stem te verstaan en dan zijn juist niet de momenten wanneer ik in de 'sneltrein' zit maar juist de momenten dat ik even stilsta rond me heen kijk en geniet van Zijn prachtige schepping!

Wat denk jij ervan? zullen we samen ons meer laten Laden met RUST...?

Hierbij nog 3 tips om tot rust te komen:

  1. Maak een wandeling, zet je zintuigen open kijk verwonderd om je heen en sta eens even stil. Geniet van God's prachtige schepping en praat met Hem.
  2. Hou een 'cocoon' moment, kruip lekker op de bank met een goed boek.
  3. Zet jouw favoriete muziek op en laat de woorden binnenkomen in je hart.


Coachervaringen

Jacqueline is een hele fijne coach. Waar je je gelijk thuis voelt ook door de gezellige huiskamersfeer van de praktijk. Ik heb veel aan de gesprekken gehad.

Contact

Goessestraatweg 1B
4421 AD Kapelle
06-83535611
jacqueline@colouryourheart.nl

Social Media

Facebook
Instagram
LinkedIn

Copyright © 2020
Webdevelopment: peered.