"in de stilte van ons hart spreekt hij over zijn liefde"

Kleur je hart-sessies

kleur geven aan je hart en leven

Als uitgangspunt werken we met de bijzondere gespreksmethode: Huis van je leven®. Hierbij wordt het huis van je leven als metafoor gebruikt, waarbij de verschillende kamers symbool staan voor verschillende levensgebieden:
relaties, werk en vrije tijd, lichamelijke en geestelijke gezondheid, financiën en je geloof.

De basis van je huis is het fundament, wat symbool staat voor wie je bent.
Tijdens de kleur je hart sessie neem je stappen in je levenshuis zodat je weer nieuwe energie, en balans vindt en je kleur geeft aan je hart en leven.

Huis van je leven®

In het speciaal voor jullie ontwikkelde inspiratiesessie gaan we aan de hand van een thema inzoomen op je hart en leven
Je ontvangt een werkboekje over het thema en we brengen het geleerde in de praktijk.


Het resultaat van de inspiratiesessie is meer balans en overzicht, vernieuwde focus en een persoonlijk en concreet stappenplan om dit te realiseren.
De prijs voor een inspiratiesessie van 50-60 minuten € 50,-.
Ook leuk voor een vriendinnen groep de kosten hiervoor zijn vanaf
4 personen € 100,-. Je mag zelf het thema aandragen!

Speciaal ontwikkelde inspiratiesessie

resultaat

ervaringen

Via een vriendin kwam ik bij Jacqueline terecht. Ik vond het best spannend, omdat ik een slechte ervaring had na een intakegesprek bij een andere coach. Na de gratis kennismaking wist ik dat ik Jacqueline als coach wilde. Dankzij haar en de TotalBalance methode heb ik veel over mezelf geleerd en ben ik er weer bovenop gekomen.

Lieve

Ik adviseer Colouryourheart omdat Jacqueline coacht vanuit passie voor haar medemens en professionaliteit waarin ze zoekt naar het moment waarop ogen wee gaan twinkelen. Ze ontwikkelt zich voortdurend, heeft zelf een actieve geloofsrelatie en deelt heel graag uit van Zijn liefde. Ze stelt kritische vragen vanuit bewogenheid en heeft het natuurlijke vermogen om je op je gemak te stellen en je welkom te laten voelen.

leontien

Bij Jacqueline voel je je gelijk op je gemak. Je merkt dat ze oprecht naar je luistert en de juiste dingen weet te benoemen. Ik heb de kleur je hart sessies gedaan. We hebben mijn hart de kleuren gegeven die mij helpen in het leven.
Ook heb ik meerdere keren een inspiratiesessie gevolgd.

francis