JOUW COACH

Ik ben Jacqueline Riedijk getrouwd met Egbert en we wonen met onze drie prachtige boys in Kapelle. Daar runnen we samen een parketspeciaalzaak. Voordat ik bij mijn man in het bedrijf ging was ik doktersassistente. Maar na een periode van bezinning en groei besloot ik de switch te maken en een opleiding voor coach te volgen. Je vind colour your heart in een mooie omgeving met een sfeervolle ruimte. Colour your heart; dat is wie ik ben, het motiveert mij om vrouwen en mannen uit te dagen om je eigen kleuren te ontdekken.

ONTDEK JE KRACHT

In Kapelle en ook op andere plekken geef ik al een tijd True You-trainingen.

Door de trainingen en gesprekken heb ik ontdekt dat vrouwen soms niet verder komen in hun leven. Niet goed weten wie ze zelf zijn of mogen zijn. Zelf heb ik dat ook ervaren en ik ben eruit gekomen, dat is ook voor jou mogelijk!

In mijn praktijk zie ik vrouwen hun eigen kracht ontdekken, ik zie ze groeien, ze staan met meer energie en kracht in het leven. Het is geweldig om dat mee te mogen maken.

ERVARING

Ik ben een ervaringsdeskundige en weet hoe het voelt om er helemaal doorheen te zitten en niet tot je bestemming te komen. Om niet meer te weten hoe je verder moet. Bij mij kwam dat door onverwerkt verlies en een gevoelige persoonlijkheid (HSP), maar er kunnen diverse redenen zijn waarom je vastloopt. Als er dan iemand is die een poosje met je meeloopt is dat erg fijn en effectief!

OPLEIDING

Ik ben ook een deskundige: ik heb een opleiding tot coach gevolgd bij ICM Coaching en bij TotalBalance van Carianne Ros. Ook heb ik een opleiding gevolgd voor HSP coaching.Tevens ben ik geregistreerd om te werken met het Huis van je leven. 

STA OP EN SCHITTER!

Ik geloof dat ieder mens uniek is. En dat ieder mens een unieke bestemming heeft. Dat Gods rust en liefde in jouw huis en leven kunnen komen. Dat jij met jouw gaven en talenten kan opstaan en kan schitteren op de plek die jou gegeven is.

Het is mijn droom dat jij dat gaat ontdekken. Want jij mag werkelijk worden wie jij wil zijn.


Coachervaringen

Jacqueline is een hele fijne coach. Waar je je gelijk thuis voelt ook door de gezellige huiskamersfeer van de praktijk. Ik heb veel aan de gesprekken gehad.

Contact

Goessestraatweg 1B
4421 AD Kapelle
06-83535611
jacqueline@colouryourheart.nl

Social Media

Facebook
Instagram
LinkedIn

Copyright © 2019
Webdevelopment: peered.