"in de stilte van ons hart spreekt hij over zijn liefde"

maak een afspraak voor gratis kennismaking

Supervisie

Tijdens de sessies met je oefencliënten, of tijdens de intervisie sessies met je studiegroepje kan je tegen diverse uitdagingen aanlopen.
Deze uitdagingen bespreken we in de supervisie gesprekken waarvan je er in totaal 2 uur nodig hebt.

Business coaching 

Voor Coaches

Als je een eigen coach praktijk wil starten komt daar heel wat bij kijken. Het kan dan ook waardevol en helpend zijn om eens te sparren met een ervaren coach en ondernemer. Als jarenlange ondernemer en sinds 2017 coach heb ik de afgelopen jaren veel geleerd. Ook hoe jij je eigen praktijk op unieke wijze vorm kunt geven. Ook is het mogelijk om je te helpen met een telefonisch sparkwartier voor de prijs van € 22,50 per kwartier.  

Het is ook waardevol om gebruik te maken van de kleur je hart actie, waarbij je jouw hartskleuren ontdekt en deze toe kan passen in je praktijk kleuren zodat de buitenkant passend is bij jouw mooie uitstraling!

Wil jij jouw individuele coach en/of supervisie bij mij volgen, zodat je TotalBalance basis of senior training met goed gevolg kunt afsluiten? Neem dan contact op, de afspraak vindt plaats in mijn praktijk te Kapelle ook is het mogelijk om online coaching te volgen.

De kosten voor de individuele coaching/business coaching voor de TotalBalance opleiding zijn € 85,- per uur (incl. btw)
De kosten voor de supervisie bedragen
€ 97,50 per uur (incl. btw)