Vila Vrouw

Bescherming van jouw levenshuis.

Verlang jij ook naar een fijne plek in de drukte en chaos van deze wereld, of misschien wel vanwege de chaos in jezelf? Om even te schuilen, anderen te ontmoeten en inspiratie op te doen? Een plek, waar de drempel laag is en het welkom groot. Waar je slingers ziet die speciaal voor jou zijn opgehangen?

Wij: Lize, Wilma en Jacqueline, zijn zelfstandig gevestigde coaches die vanuit ons hartsverlangen zo’n plek willen creëren: Vilavrouw. ‘Vila’ staat symbool voor je levenshuis en letterlijk vertaald betekent vila bescherming: De bescherming van jouw levenshuis!

Met deze trainingen neem je stappen om een levenshuis te creëren waar Zijn liefde woont, waar jij jezelf weer (her)vindt en je opbloeit tot de mooiste JIJ!

Vilavrouw | Veilig | Vormend

Ben jij op zoek naar meer inzicht, overzicht en uitzicht? Dan gaat de training jou daarbij helpen! Wij zijn gecertificeerd om te werken met een praktische en effectieve gespreksmethode: Het huis van je leven.
De trainingen zijn kortdurend (dagdeel) praktisch, inspirerend en laagdrempelig. De trainingen worden gegeven in onze eigen praktijk, het is ook mogelijk om op locatie te komen spreken in bijvoorbeeld een vrouwengroep, bijbelstudiegroep of andere setting.

Inhoud Vila Vrouw training

De metafoor van een villa, wordt als gespreksmethode gebruikt tijdens de trainingen. Een huis heeft verschillende kamers, die staan voor de verschillende levensgebieden thema’s die we behandelen zijn o.a. werk & vrije tijd, lichamelijke & geestelijke gezondheid, relaties, financiën, persoonlijk geloof en het fundament, wat symbool staat voor wie jij bent.

Daarom sluit deze metafoor zo goed aan bij het leven: je geeft het vorm en je maakt je “levenshuis eigen” waarbij je ook leert om het te onderhouden, opruimen en sfeervol te maken.

Kortom, met deze trainingen neem je stappen om een levenshuis te creëren waar Zijn liefde woont, waar jij jezelf weer (her)vindt en je opbloeit en ontplooit tot de mooiste JIJ! Of het nu gaat om je werk of privéleven, het resultaat van dit programma is meer balans en overzicht, vernieuwde focus en een concreet stappenplan om dit te realiseren.

Ik zie er naar uit om je te ontmoeten op een van de trainingen!

Praktisch

Iedere maand is er een nieuw, actueel thema waar we aandacht aan besteden. We zitten verspreid op 3 locaties in Nederland:

Er wordt gewerkt met kleine groepen met veel persoonlijke aandacht. Naast dat we de diepte met elkaar ingaan is er zeker ook ruimte voor genieten. Er is heerlijke verse cappuccino, geurige thee, wat lekkers voor erbij en uiteraard ook ruimte om samen te lachen en te ontspannen.

De introductieprijs is nu € 29,95 per persoon (incl. btw). Je ontvangt een prachtig en persoonlijk aantekeningenschrift toegespitst op jouw levenshuisprofiel.

Bekijk Vila Vrouw op social media: Instagram en Facebook


Coachervaringen

De eerste kennismaking was bijzonder voelde me meteen op mijn gemak, Jacqueline durfde mij de spiegel voor te houden en luisterde naar mij zonder oordeel

Contact

Goessestraatweg 1B
4421 AD Kapelle
06-83535611
jacqueline@colouryourheart.nl

Social Media

Facebook
Instagram
LinkedIn

Copyright © 2019
Webdevelopment: peered.