Vila Vrouw

Verlang je ook naar een fijne plek waar je even kunt ontsnappen aan de hectiek en drukte van elke dag? Waar je meer dan welkom bent en je kunt komen met alles wat je bezighoudt in het dagelijks leven? Wil je meer weten over thema's waar we allemaal wel eens mee stoeien?

Dan is Vilavrouw wat voor jou!

Vila Vrouw Samenwerking

Naast de coaching van Colour Your Heart is in samenwerking met twee collega coaches, een nieuwe plek ontstaan, Vilavrouw. Een plek van ontmoeting, verbinding en inspiratie 'voor en door vrouwen'. Ieder kwartaal organiseren we Vilavrouw Vila-sessies.

Wat houdt een Vila-sessie in?

Tijdens de Vila-sessies werken we met een praktische en effectieve gespreksmethode, het huis van je leven. Dit huis kun je zien als een metafoor en bestaat uit allerlei kamers die symbool staan voor de verschillende levensgebieden: werk en vrije tijd, lichamelijke en geestelijke gezondheid, relaties, financiën en je persoonlijk geloof. Met als basis het fundament, je hart, wat symbool staat voor wie jij bent.

Daarom sluit deze metafoor zo goed aan bij het leven: je geeft het vorm, maakt het van jezelf, maar je moet het ook onderhouden, opfrissen en opruimen.

Met deze Vila-sessies neem je stappen om een levenshuis te creëren waar Gods liefde woont, waar jij jezelf weer (her)vindt en je opbloeit en ontplooit tot de mooiste JIJ!

Of het nu gaat om je werk of privéleven, het resultaat van de Vila-sessies is meer balans en overzicht, vernieuwde focus en handvatten om dit te realiseren.

Praktisch

Ieder kwartaal is er een nieuw, actueel thema waar we aandacht aan besteden, zoals:

Help, onze karakters botsen

Talenten ontdekken en versterken
Anders dan anderen, hoe houd je het vol

Liefdestalen, welke spreek jij

Er wordt gewerkt met kleine groepen (max. 4-5 vrouwen) met veel persoonlijke aandacht en een op jouw situatie toegespitste uitwerking van het thema. De Vila-sessies vinden afwisselend plaats in de morgen (09.30 tot 11.30 uur) of op een avond (20.00 tot 22.00 uur) en zijn te volgen op 3 verschillende locaties:

Wilma Lokhorst in Scherpenzeel www.tijdvoorjehart.nl
  Lize Roest in Houten www.jebentgoudwaard.nl
Jacqueline Riedijk in Kapelle www.colouryourheart.nl

De Vila-sessies worden gegeven in onze eigen coachpraktijk. Het is ook mogelijk om deze Vila-sessies op locatie te geven in bv. een vrouwengroep, bijbelstudiegroep of andere groepssetting. Naast dat we de diepte met elkaar ingaan is er zeker ook tijd om te genieten! Er is heerlijke verse cappuccino, geurige thee, met wat lekkers. En natuurlijk is er ruimte om samen te lachen en te ontspannen!

Jouw investering: € 29,95 euro, incl. waardevolle verassing

Woensdag 12 februari 20.00 - 22.00 uur

Vilavrouw viert de liefde!

Deze avond is er voor jou als je wilt investeren in je relatie of vriendschap. Een avond waarin we in gesprek gaan over de 5 liefdestalen (bekend van Garry Chapman). Kom dus met je partner of vriendin, want deze avond mogen zij gratis mee!

Meer informatie of direct aanmelden

10 juniVilavrouw viert de zomeraanvang 10.00 uur in Houten, Scherpenzeel en Kapelle
16 septemberPuur jezelf in je levenshuisaanvang 10.00 uur in Houten, 20.00 uur in Kapelle en Scherpenzeel
18 novemberVilavrouw winterproefaanvang 10.00 uur in Scherpenzeel, 20.00 uur in Houten en Kapelle

Bekijk Vila Vrouw op social media: Instagram en Facebook


Coachervaringen

Jacqueline is een hele fijne coach. Waar je je gelijk thuis voelt ook door de gezellige huiskamersfeer van de praktijk. Ik heb veel aan de gesprekken gehad.

Contact

Goessestraatweg 1B
4421 AD Kapelle
06-83535611
jacqueline@colouryourheart.nl

Social Media

Facebook
Instagram
LinkedIn

Copyright © 2019
Webdevelopment: peered.