HERKEN JIJ DIT?

De vrouw en man van nu leiden een hectish bestaan. Ze moeten wat toeren uithalen om alle ballen in de lucht te houden en ook nog tevreden te zijn met het leven dat ze leidt. De prestatiedruk is enorm en dat zorgt ervoor dat de balans zoek raakt.

Herken jij dit? Zoek je balans in je leven? Kosten dingen je veel energie? En merk je dat je niet lekker in je vel zit? Dat je je leven echt anders zou willen, maar dat je niet weet hoe.

COACHING

Totalbalance 
Investeer dan in jezelf en kies voor het TotalBalance programma of een andere coachingstraject. Samen gaan wij op zoek om de puzzelstukjes uit je leven te verzamelen. En hoe jij de persoon bent geworden die je nu bent.

De TotalBalance-methode is een sterke, levensveranderende methode, die ontwikkeld is door Carianne Ros.

Tijdens het coachingstraject bied ik een luisterend oor, inzicht en helderheid.  Ik stel vragen, laat je kritisch nadenken en samen gaan we aan de slag om jouw juiste kleuren te ontdekken. Je zult merken dat je gaandeweg tot nieuwe inzichten komt en dat je de tools ontvangt om dingen in je leven te veranderen of in gang te zetten.

In het TotalBalance-programma staan vijf thema's centraal:  Geloven|Groeien|Genieten|Gezond leven|Liefhebben

Huis van je leven
Met behulp van een 'praatplaat' kijken we naar de verschillende kamers van je leven. Van werk tot privé, van gezondheid tot relaties en zingeving. Op speelse wijze worden verbanden zichtbaar en problemen en oplossingen gevisualiseerd. Stilstaan bij jezelf en inzoomen op je levenskamers zodat je verdere stappen kunt zetten.

TARIEVEN

Een coachingstraject begint met een kennismakingsgesprek het kennismakingsgesprek is gratis.  Daarna volgen de intake en gaan we doelgericht aan het werk om jouw unieke kleuren in het licht te zetten.

We kunnen van start gaan met ons te richten op jouw 'coachvraag' en daar verder op inzoomen, of het totalbalance traject in te gaan.

De coaching volgens de Totalbalance methode kost € 65,- (incl btw) per 60 minuten.

Een 1-op-1 coachingsgesprek kost 95,- euro (incl btw) per 60 minuten. Het tarief hoeft geen belemmering te zijn om een afspraak te maken, als je het niet kunt betalen valt dit uiteraard te bespreken!

 

 

Het is goed om te weten dat ik vanuit een christelijke grondslag werk. Maar dat betekent niet dat je christen moet zijn om de coaching te volgen.

 


Coachervaringen

Jacqueline is een hele fijne coach. Waar je je gelijk thuis voelt ook door de gezellige huiskamersfeer van de praktijk. Ik heb veel aan de gesprekken gehad.

Contact

Goessestraatweg 1B
4421 AD Kapelle
06-83535611
jacqueline@colouryourheart.nl

Social Media

Facebook
Instagram
LinkedIn

Copyright © 2019
Webdevelopment: peered.