Jij bent welkom!

Mijn werkwijze is gericht op bewustwording van je eigen gedachten en handelen. Soms kan je een vertekend beeld hebben en ontbreken de kleuren van je hart. Het is fijn dat je door coaching je eigen unieke 'harts' kleuren gaat ontdekken. Je zal merken dat je gaandeweg het traject je tot nieuwe inzichten komt en tools ontvangt om dingen te veranderen of in gang te zetten.

Ik bied je een luisterend oor, helderheid en inzicht. Samen objectief en zonder oordeel gaan we jouw situatie belichten. Alle trajecten zijn ook mogelijk via online-coaching.


Samen creëren we overzicht, inzicht en ontstaat ruimte voor de volgende stap.

In mijn werk maak ik gebruik van de volgende methodes:

TOTALBALANCE

In een kennismaken en intakegesprek gaan we op zoek naar jouw hulpvraag.
Als erkend ICM en TotalBalance coach werk ik vanuit een holistische methode.

Dit houdt in dat we de coaching in drie fases doorlopen: heden|verleden|toekomst.

Doormiddel van gesprekken en aan de hand van een werkbook gaan we aan de slag me een energieanalyse, liefdestalentest en een verkorte DISC test.

De pijlers van TotalaBalance coaching zijn:
geloven|genieten|groeien|gezond leven|liefhebben.

Wil je alvast een voorproefje van deze methode kijk dan bij TotalBalance® voor de balanstest en het introductiefilmpje van de TotalBalance methode.

 

INDIVIDUELE COACHING OP BASIS VAN JE LEVENSHUIS:

In ons leven zijn we vaak op zoek naar balans, de balans tussen:
Werk en gezin
Rust en activiteit
Droom en realiteit
Zorgen voor jezelf en anderen

Heb je hierover levensveragen, ervaar je stress of heb je te maken met gemis neem dan contact met mij op. Aan de hand van de Huis van je leven© methode gaan we op zoek naar balans voor je eigen leven. 

 

PERSOONLIJKE KRACHT:

Graag ga ik met jou aan de slag om aan de hand van een online kleurentest jouw unieke 'harts'kleuren te ontdekken. Met deze geweldige kleurenanalyse ontdek je welke kleuren bij jou passen en hoe jij met deze kleuren in je kracht staat.

Een unieke methode waarin we niet alleen kijken hoe kleur jouw buitenkant siert, maar ook hoe je deze kleuren kan toepassen in je hart en leven.

Voor meer info over deze geweldige methode en tarieven kijk op mijn site onder Personalpower.

 

Het is goed om te weten dat ik vanuit een christelijke grondslag werk. Maar dat betekend niet dat je christen moet zijn om de coaching te volgen. 


Coachervaringen

Jacqueline is een hele fijne coach. Waar je je gelijk thuis voelt ook door de gezellige huiskamersfeer van de praktijk. Ik heb veel aan de gesprekken gehad.

Contact

Goessestraatweg 1B
4421 AD Kapelle
06-83535611
jacqueline@colouryourheart.nl

Social Media

Facebook
Instagram
LinkedIn

Copyright © 2020
Webdevelopment: peered.