"in de stilte van ons hart spreekt hij over zijn liefde"

Hooggevoeligheid en relatie

beauty is inside...

Ben je op zoek naar kleur in je relatie?

Lukt het niet omdat je aanloopt tegen:

Jezelf voorbij lopen en elkaar niet begrijpen
Je zelfvertrouwen mist in je relatie 
Je het moeite kost om alle ballen in de lucht te houden
Je op zoek bent naar meer van jezelf 
Je niet meer tot elkaar komt

En wat zou het je opleveren als je hier niet meer tegenaan loopt? Als je gaat leven en handelen vanuit je hart. Je keuzes kan maken die jullie verder helpen in je relatie en een stip op de horizon kan zijn. 

Kleur je relatie 

In het speciaal voor jullie ontwikkelde programma kleur je hart gaan we ontdekken wat jullie nodig hebben om elkaar beter te leren begrijpen in jullie relatie en om te gaan met hooggevoelidgheid (hsp). Samen op zoek naar jullie unieke kwaliteiten, gaven en talenten. Je gaat elkaar beter begrijpen en zier waarom je dingen doet zoals je ze doet en hoe het komt dat  het ene wel passend bij je is en het andere niet. Ook ontdek je wat jullie verlangen is en hoe jullie verder kunne ontwikkelen zodat jullie nog meer vanuit je hart gaan leven.

Kleur je hart is de eerste module uit het Kleur je hart programma. Waarbij we inzoomen op je hartskleuren, wie je bent, waar je blij van wordt, wat je graag doet en hoe je jouw hartskleuren kunt inzetten in jullie relatie en het dagelijks leven.

De modules kan je live of online volgen.

Hooggevoeligheid  in je relatie

elkaar (her)ontdekken

In het eerste gesprek zoomen we in op jullie hartskleur, je grootste kracht. Je ontdekt je hartskleur hoe leuk is dat! Je gaat ontdekken waar jullie behoeftes liggen en hoe je dit vorm kan geven in je relatie.

Meteen na het eerste gesprek kan je het geleerde inzetten in je dagelijks leven!

Tijdens de volgende gesprekken ontdek je wat de  kleuren voor jullie  betekenen. Naast jouw hartskleur is het ook van belang om de hartskleur van je partner te leren begrijpen en ontdekken.

 

ervaringen

Via een vriendin kwam ik bij Jacqueline terecht. Ik vond het best spannend, omdat ik een slechte ervaring had na een intakegesprek bij een andere coach. Na de gratis kennismaking wist ik dat ik Jacqueline als coach wilde. Dankzij haar en de TotalBalance methode heb ik veel over mezelf geleerd en ben ik er weer bovenop gekomen.

Lieve

Ik adviseer Colouryourheart omdat Jacqueline coacht vanuit passie voor haar medemens en professionaliteit waarin ze zoekt naar het moment waarop ogen weer gaan twinkelen. Ze ontwikkelt zich voortdurend, heeft zelf een actieve geloofsrelatie en deelt graag uit van Zijn liefde. Ze stelt kritische vragen uit bewogenheid en heeft het natuurlijk vermogen om je op je gemak te stellen en je welkom te laten voelen.

Leontien

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec.

Pippi

Na coaching omtrent de kleuren van je hart in combinatie met hooggevoeligheid leer je,

Wat jouw hartskleuren zeggen over je persoonlijkheid
Wat jouw hartskleuren je vertellen
Hoe je jouw hartskleuren kunt inzetten in je dagelijks leven
Wat je energie geeft 
Wat je valkuilen zijn
Samen dingen ondernemen.

De prijs voor een gesprek van 1-1,5 uur bedraagt € 95,- per keer.

Jullie inzicht in het kort