"in de stilte van ons hart spreekt hij over zijn liefde"

maak een afspraak voor gratis kennismaking

lieve jij

Waar loop je zoal tegenaan?

Voel je je niet happy?
Ben je maar aan het doordraven en weet je niet hoe het anders moet?
Heb je weinig energie en voel je je opgebrand, gefrustreerd en machteloos?
Komt de vraag: "wie ben ik / wat wil ik" regelmatig in je naar boven.
Heb je te maken met rouw of gemis van relaties of werk?
Heb je te maken met burn-out klachten?

totalbalance

Liefdevol kijken

Met de TotalBalance® methode gaan we op zoek naar wie je bent wat je belemmerd in je gedachten en emoties. TotalBalance® is een uitgebalanceerd programma wat jou uitdaagt om aan de slag te gaan met je identiteit. We kijken naar wie je bent en waar je naar toe wilt. Het verleden, heden en de toekomst.

Ook leer je te luisteren naar jezelf en je lichaam. Of je nu in conflict bent met jezelf of worstelt met je relatie of geloof.

Het is belangrijk dat je gaat ontdekken wie je bent en gaat leven vanuit je hart. In de loop van de tijd kan het zijn dat je een stukje van jezelf bent kwijtgeraakt. Je gaat leren om te voelen zodat je weer kunt kiezen vanuit je binnenste en je meer vrijheid gaat ervaren.
Het geeft je rust en ruimte als je bewust bent van jezelf in je hart. Zo kun je weer de leiding nemen over je leven en de persoon worden zoals God je heeft bedoeld.

Dat wil jij toch ook?

De gesprekken duren 60-90 minuten per keer en de kosten per gesprek bedragen €75,-. incl. btw via de werkgever excl. btw.
 De kennismaking is kosteloos en het is ook mogelijk om online coaching te volgen.Totalbalance

1

Verleden/inzicht

We gaan  samen ontdekken wat jou gemaakt heeft tot wie je nu bent door terug te blikken op de jaren en vreugdevolle en verdrietige situaties die er geweest zijn.

2

Heden/overzicht

Door middel van de liefdestalen en DISC test kijken we wie je nu bent. Daarna zoomen we in op jouw mooie eigenschappen en hoe je deze  kan toepassen in je hart en leven.

3

Toekomst/uitzicht

Door een tijdje samen op te lopen en dit in te vullen in je werkboek heb je inzicht en overzicht gekregen voor jouw mooie jij!
In dit gedeelte kijken we naar je verlangens voor een toekomst vol van HOOP.