"in de stilte van ons hart spreekt hij over zijn liefde"

maak een afspraak voor gratis kennismaking

HSP coaching

'hoogsensitiviteit is een normale, aangeboren karaktereigenschap die één op de vijf personen heeft" Elaine N. Aron

Een drukke gedachtenwereld, sfeer en emoties aanvoelen, je anders voelen, diep nadenken in gedachten al stappen verder zijn, zomaar een greep uit de kenmerken van hoogsensitieve personen (HSP).

Ben jij klaar om het leven te leiden en je niet meer te laten overspoelen door alles wat er op je afkomt. Zodat je weer bewust in het leven staat en weer kunt genieten van de dingen die je doet. Dat je mag zijn zoals God je bedoeld heeft met jouw unieke hartskleuren.

Bij HSP is bewezen dat het zenuwstelsel gevoeliger werkt, waardoor prikkels intenser binnenkomen en diepgaander verwerkt worden. Als je hooggevoelig bent ben je dus gevoeliger voor positieve en negatieve prikkels uit je omgeving. Je kan intens genieten maar ook diep meevoelen. Daardoor kan je het gevoel hebben dat het leven je soms overspoelt en het je niet lukt om je gevoelens in balans te krijgen. Je hebt al van alles geprobeerd om minder overprikkeld te raken, maar telkens verval je weer in oude gewoontes. Je raakt jezelf beetje bij beetje kwijt en vraagt je af is dit nu het leven wat God voor mij bedoeld heeft?

Het zou toch heerlijk zijn als:

Je hoofd en hart in balans zijn, waardoor je niet meer continu overprikkelt en gestresst bent.
Je jezelf kunt beschermen tegen (negatieve)emoties van anderen.
Je jouw hooggevoeligheid als een mooie waardevolle karaktereigenschap gaat zien en omarmen.

Ben je benieuwd of ik iets voor je kan betekenen? Twijfel je of je hoogsensitief bent of weet je niet goed of HSP coaching iets voor jou is?
Neem contact op voor een gratis kennismaking.

De kosten voor de gesprekken van 60-75 minuten zijn € 75,- voor particulier coaching incl. btw.
Via de werkgever excl. btw

schrijf je in voor waardevolle input en leuke coachtools

ontvang  waardevolle input