"in de stilte van ons hart spreekt hij over zijn liefde"

Hooggevoeldigheids coach jacqueline

Fijn je te ontmoeten

Compassie, verbinding vanuit het hart, harmonie en liefde. Dat typeert mij. Een leven lang mogen leren en ontwikkelen.
Ik heb tot in het  diepst ervaren wat rouw, gemis en moeilijke keuzes maken met je doet.
Zoekend geweest naar mijzelf, wie ben ik... als het leven me overspoelt en ontdekt om met mijn hooggevoeligheid (hsp/hss) om te gaan.
Deze levenslessen samen met Zijn hemelse liefde hebben mij geholpen om hier uit te komen en de kleuren van mijn hart te ontdekken.
Dat gun ik jou ook, dat je mag ontdekken wie je bent en met liefde voor jezelf gaat leven.
Ik ben getrouwd met Egbert en moeder van 3 geweldige zonen.

Jij doet ertoe! Je bent geschapen met jouw unieke hartskleuren. Soms gaat het leven anders dan je had gehoopt of verwacht en vervagen de kleuren. Misschien heb je het gevoel dat:
Je vele ballen in de lucht moet houden en vraag je jezelf af hoe lang je dat gaat volhouden.
Je God kwijt bent en vraag je af waarom Hij niet ingrijpt.
Je het lastig vind om met alle prikkels en meningen uit je omgeving om te gaan.
Je te "gevoelig" bent.

Ik loop als christencoach graag een tijdje met je mee zodat we samen op zoek gaan naar de juiste inzichten en balans voor je leven. Er is ruimte voor jouw verhaal in een veilige sfeervolle en oordeelvrije plek aan mijn coach tafel.
De kleuren van je hart, wie je bent en wat je beweegt. maken jou tot je unieke jij!

Ik ben geboren in Zeeland en hou van strand en de zee. Geniet van een heerlijke cappuccino een goed glas wijn en gezellig kletsen met vriendinnen.  Mijn loopbaan ben ik gestart als doktersassistente en daarna als zelfstandig ondernemer. Ondertussen heb ik training gegeven aan vrouwen volgens de Trueyou methode, vrijwilliger geweest in het jeugdwerk en ons hart en huis opengezet voor jongeren die tijdelijk een thuis zochten.
Mijn motto:
In de stilte van mijn hart spreekt Hij over Zijn liefde.

Door alle levenservaringen ontstond het verlangen voor een eigen coach praktijk dit heb ik handen en voeten gegeven, een plek waar er ruimte is voor jouw verhaal waarbij jij er toe doet en mag zijn wie je bent!

In 2017 heb ik de coachopleiding gevolgd bij ICM en daarna de specialisatie tot TotalBalance┬« christen coaching afgerond.
In 2020 mijn specialisatie gedaan als seniorcoach op het gebied van HSP/hooggevoeligheid, angst, stress en burn-out. Tevens ben ik gecertificeerd om te werken met de Persoonlijke kracht® methodiek en Huis van je leven® methode.
Sinds 2020 ben ik werkzaam als trainer voor TotalBalance om de nieuwe coaches op te leiden.
Ook ben ik vindbaar bij Wijdekerk als contactouder voor regio Zeeland.


Samen op weg