"in de stilte van ons hart spreekt hij over zijn liefde"

maak een afspraak voor gratis kennismaking

Welkom bij jacqueline

Fijn om je te ontmoeten

Compassie, verbinding vanuit het hart, harmonie en liefde. Dat typeert wie ik ben. Ik ben niet van de ene op de andere dag de persoon geworden die ik nu ben. Ook ik heb mijn eigen struggles in het leven, gemis en rouw ervaren en moeilijke keuzes moeten maken. Gestoeid met mijn hooggevoeligheid/HSP. Deze levenslessen en Zijn hemelse liefde hebben mij geholpen om hier uit te komen en de kleuren van mijn hart te ontdekken, mijn identiteit.
Ik ben getrouwd met Egbert en moeder van 3 geweldige jongens.

Jij doet ertoe! Je bent geschapen met jouw unieke hartskleuren. Soms gaat het leven anders dan je had gehoopt of verwacht en vervagen de kleuren. Misschien heb je het gevoel dat je vele ballen in de lucht moet houden en vraag je jezelf af hoe lang je dat gaat volhouden. Ik loop als coach graag een tijdje met je mee zodat we samen op zoek gaan naar de juiste inzichten en balans voor je leven. Er is ruimte voor jouw verhaal in een veilige sfeervolle en oordeelvrije plek aan mijn coach tafel.

De kleuren van je hart, wie je bent en wat je beweegt. maken jou tot je unieke jij!

Ik ben geboren in Zeeland geniet van de Zeeuwse kust een heerlijke cappuccino en gezellig kletsen met vriendinnen.  Mijn loopbaan ben ik  begonnen als doktersassistente en daarna als zelfstandig ondernemer. Daarnaast heb ik trainingen gegeven aan groepen vrouwen volgens de Trueyou methode, vrijwilliger geweest in het jeugdwerk en ons hart en huis opengezet voor jongeren die tijdelijk een thuis zochten. Door alle levenservaringen ontstond het verlangen voor een eigen coach praktijk. Een plek waar er ruimte is voor jouw verhaal waarbij jij er toe doet en er mag zijn met je unieke gaven en talenten.
Jouw kleurrijke hart!

In 2017 heb ik de opleiding tot coach gevolgd bij ICM en daarna de specialisatie tot TotalBalance® coach inmiddels heb ik de senior coach opleiding afgerond op het gebied van angst, stress, burn-out en HSP. Tevens ben ik gecertificeerd om te werken met de Persoonlijke kracht® methodiek en Huis van je leven® methode.